21 Ekim 2015 Çarşamba

Tyna

      Merhaba

      Sırada ki yeni keşfimiz *Tyna*.

      İzmir'in kalbi Alsancağın en köşe mekanı TYNA dayız bugün.Dışarıda ve içeride geniş alanı,menülerinde avantajı sunan ve  İzmir'e ait her yaş grubunu bulabileceğiniz bir mekan. Dışarıdan görünümü oldukça dikkat çekici ve iç ortamdaki ışıklandırması ile rahatça oturabileceğiniz hoş bir ortam TYNA.


   





















         

        Gelelim menülere bana göre Tyna denilince akla gelen Pizza menü.Bu arada belirtmek isterim Pizzza birçok markaya rakip olabilecek tat ve lezzeti karşılıyor.Büyük boy Pizza menü aldığınızda 2 adet içeceğiniz ve iki kişinin rahatlıkla doyabileceğiniz pizza 32 TL tutarında.Yanında 1 porsiyonu 8 tl olmak üzere toplamda 40 TL ye çıkabilirsiniz.Masaların rahat ve büyük olması (+) bir nokta.Tabi ki fiyatlar öğrencilere göre fazla fakat Alsancak'ta beklentileri karşılamayan o kadar yer var iken az bir farkla  en azından beklentilerinizi karşılayın.
















           Hem cadde tarafı hem köşe tarafı olarak her gittiğimde severek oturabileceğim her seferinde dikkatimi çekebilen Tyna  size tavsiyelerim arasında kendisini kanıtlamış oluyor.

















     Sevgilerimle

    AmBRİEL









1 yorum: