17 Ekim 2015 Cumartesi

PULP KİTCHEN BORNOVA

 Merhaba,

   İşte yani keşfimden heyecan ile size bahsetmek istiyorum.

   Çok mu acıktınız ya da gerçekten doymak mı istiyorsunuz artık size bunları karşılayabilecek ortamı ve çalışanları ile müptelası olacağınız bir  yer PULP KİTCHEN.
   Öncelikle dış görünüm olarak şık ve sıcak bir ortamın sizi beklediğinizi bilmenizi isterim. İçeri girdiğinizde ise sizinle ilgilenen,yardımcı olan çalışanlarıyla karşılaşacaksınız.İç ortamda kullanılan renklerine ise diyecek bir şey bulamıyorum.Dekorasyon,ışıklandırma olarak tam aradığınız bir mekan olabilir.




 




















     
           Ve gelelim yemeklere ve servise.

           Öncelikle pulp kitchen'a dışarıdan bakan biri olarak bir kahve  içip dinlenme yeri dışında bana yemek yiyebileceğimiz  bir ortam olarak gözüktüğü için masaların bu boyutu biraz küçük geliyor fakat çalışanlar o kadar yardımcı ve ilgiler ki emin olabilirsiniz o açık kapanıyor. En önemli konu ise biz buraya arkadaşımızın önerisi olarak gittiğimiz için yemeklerden beklenti bayağı büyüktü.Öncelikle yemeklerin sunumuna bayıldık pizza yediğinizde emin olabilirsiniz doymamanız imkansız ama mantının porsiyonu tadı kadar biraz daha büyük olsa tadından yenmeyecektir. :) :)


















       Fiyatlar ise diğer yemek  yediğiniz yerlere göre oranla 1-2 TL daha fazla ama eğer güzel bir ortamda güzel bir mekanda yemek yemek istiyorsanız ısrarla tavsiye ediyorum..

    Şimdiden afiyet olsun :)

     Sevgilerimle

     AmBRiEL







2 yorum: